Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλο θα πει Χαλκιδική και άλλο θα πει Χαλκίδα



του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Το σήμα το έδωσε ο Λαζαρίδης και ακολούθησαν συντεταγμένοι, γυαλισμένοι και κομβιωμένοι ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, ο Φαήλος, ο Κασιμάτης, ο Πρετεντέρης: 
Ναι, μπορεί η Χρυσή Αυγή να μαχαιρώνει παιδιά της εργατικής τάξης στο Κερατσίνι, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ υποδαυλίζει τα εγκλήματα της συμμορίας που δρα στις Σκουριές της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Αμ έπος, αμ έργον. Με το που ξεστόμισε η διμοιρία των σαμαροφυλάκων τη λέξη «συμμορία», η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κάλεσε 24 κατοίκους της Χαλκιδικής και τέσσερις της Θεσσαλονίκης να καταθέσουν, για να διαπιστωθεί αν έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση. Δόξα τω θεώ, ακόμη και στην αμαρτωλή εποχή μας γίνονται θαύματα.
Για να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται, παραθέτουμε το κατηγορητήριο: «Σχετικά με τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής - προμήθειας και κατοχής όπλων, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της έκρηξης, της προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλικών, της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, οι οποίες τελέστηκαν από τις αρχές του μηνός Μαΐου του έτους 2013 έως και 25.08.2013 στην περιοχή Λάκκος Καρατζά του όρους Κάκαβος, στη Μεγάλη Παναγιά, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή Ιερισσού Χαλκιδικής». Μπροστά τους ο Αλ Καπόνε ήταν το δεξί χέρι της Αγίας Τερέζας.
Είναι τόσο χοντροκομμένοι και φανατικοί, ώστε δεν μπορούν ούτε να κρυφτούν, ούτε να οργανώσουν μια συνωμοσία της προκοπής. Με το που κατέθεσε ο Δένδιας στον εισαγγελέα τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, ανακάλυψαν και μια άλλη, ιδίου βάρους προφανώς, οργάνωση που δρα πλησίον του Αγίου ‘Όρους. Οργανωμένοι εγκληματίες οι χρυσαυγίτες, που μαχαιρώνουν, τρομοκρατούν, εκβιάζουν, πουλάνε προστασία στη νύχτα, οργανωμένοι εγκληματίες και οι κάτοικοι της Ιερισσού, που αγωνίζονται για να μην δηλητηριαστεί το νερό που πίνουν τα παιδιά τους.
Κι άμα τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει "για σιγά, ρε παιδιά, γιατί σέρνετε τους ανθρώπους στην Ασφάλεια σαν τρομοκράτες, με στοιχεία διάτρητα, με ανυπόληπτες μαρτυρίες αστυνομικών και εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός", θα βγει το καθεστώς συμπούρμπουλο και θα κραυγάσει: Ιδού τα άκρα, ιδού ποιοι καλύπτουν τις συμμορίες. Θα τα πει φόρα παρτίδα το καθεστώς κι ας γνωρίζει ότι η θεωρία των δύο άκρων οπλίζει το χέρι της Χρυσής Αυγής, ότι η εξίσωση των κατοίκων της Ιερισσού με τους μαχαιροβγάλτες του Μιχαλολιάκου ξεπλένει εν τέλει τους μαχαιροβγάλτες του Μιχαλολιάκου.
Ανάμεσα στα κακουργήματα που φέρονται ότι διέπραξαν οι συμμορίτες της Χαλκιδικής είναι και η χρήση δύο κροτίδων από αυτές που ρίχνουμε το Πάσχα. Με αυτήν τη λογική η Γιάννα Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου, που έκαψε το αλσύλλιο της Φιλοθέης για να εορτάσει τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα έπρεπε να εκτίει ποινή ισοβίου καθείρξεως στο Αλκατράζ.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου