Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Πολιτικά «σκουπίδια»



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής Κώστας Κατσίκης ή/και ο Δημήτρης Καμμένος, απασχολούν την επικαιρότητα, με απόψεις που έχουν ανθρώπινη αξία λιγότερη και από περιττώματα σε χωματερή.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Ο Κώστας Κατσίκης, θεώρησε ότι δεν καταλάβαμε τη σοφία του τις προηγούμενες φορές που είχε αναφερθεί υποτιμητικά στους ομοφυλόφιλους ή τους μετανάστες και θέλησε να μας το κάνει πιο λιανά σε σημερινή ομιλία του στη Βουλή.
«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;». Αυτό ήταν μέρος της ομιλίας του Κ. Κατσίκη στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου που, μεταξύ άλλων, περιέχει και τη ρύθμιση για την αναδοχή (όχι υιοθεσία) παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Προσέξτε, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως τα πολιτικά σκουπίδια που «κοσμούν» την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και κατεπέκταση τη συγκυβέρνηση, δεν αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Όπως αντίστοιχα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης… ο καθένας με τις δικές του αρρωστημένες ιδέες για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια κοινωνία και η οικονομία της.
Κανένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει με τους ιεροκήρυκες των φοβικών νοικοκυραίων και του ακραίου συντηρητισμού. Τους εκπροσώπους της εκκλησίας που «βιάζουν» κατά συρροή την κοσμικότητα του κράτους και των νεοναζί που συνεχίζουν να ρυπαίνουν το κοινοβούλιο και τους δρόμους.
Η συνειδησιακή αφύπνιση της προοδευτικής πλειοψηφίας είναι ο μόνος τρόπος… και κοινωνικά και πολιτικά!
Ας πούμε "ως εδώ" με την παρακμή του συντηρητισμού.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου