Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ν.Δ.: Ξεπλένοντας την Ακροδεξιά



Εντάξει, παιδιά. Συνεχίστε έτσι.
του Άγγελου Τσέκερη
Αφού η Ν.Δ. κατάφερε να ξεπεράσει τη σύγχυση από την ακροδεξιά επίθεση στον Μπουτάρη και να μαζέψει κάτι αφελή ρομαντικά στελέχη της που βγήκαν και την χαιρέτισαν, βρήκε τελικά τη γραμμή άμυνας που χρειαζόταν: υπεύθυνος για τη βία είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για να το υποστηρίξουν, ξέθαψαν όλη την εκστρατεία λάσπης που είχε εξαπολύσει η ιστορική “μονταζιέρα”, το διάστημα 2010 - 2015: τότε που τα κανάλια ωρύονταν για πογκρόμ και τάγματα εφόδου των αντιμνημονιακών, την ώρα που αντιμετώπιζαν τους μαχαιροβγάλτες με τις αρβύλες του Αγίου Παντελεήμονα ως “ανήσυχους κατοίκους”. Και βέβαια επανέφεραν στο προσκήνιο το κατάπτυστο σενάριο της “ηθικής ευθύνης της Αριστεράς για τη Μαρφίν”, το οποίο ανασύρουν πάντοτε όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Εντάξει, παιδιά. Συνεχίστε έτσι. Δεν είδατε τους φασίστες στις διαδηλώσεις για το «Μακεδονικό», δεν τους είδατε στην Λέσβο, δεν τους βλέπετε στην προχθεσινή επίθεση στον Μπουτάρη, δεν τους βλέπετε κάτω από τις αναρτήσεις των “μεταμελημένων” στελεχών σας, ούτε στον ακροδεξιό συρφετό που έχετε μαζέψει στις γραμμές σας. Συνεχίστε να τους ξεπλένετε και να τους χαϊδολογάτε. Όταν στα έδρανά σας θα κάθονται ο Φαήλος, ο Καρατζαφέρης και ο Ψωμιάδης, θα είναι πολύ αργά. Και δεν θα σας φταίει κανένας Τσίπρας και κανένας ΣΥΡΙΖΑ.
avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου