Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πέτρος έφυγε...

Από σήμερα το πρωί 4 Φεβρουαρίου 2013 ο Πέτρος Δημάκος δεν είναι μαζί μας. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ξημερώματα, ήσυχα και απλά. Σε μια στιγμή μας άφησε, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο νησί μας.
Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε πολύ στην ζωή. Αγωνίστηκε για την δική του ζωή και της οικογένειας του, αλλά αγωνίστηκε και για το καλό της κοινωνίας μας. Διορίστηκε στην Κέρκυρα από τις ακριτικές Πρέσπες που ήταν η καταγωγή του, και έμεινε εδώ μέχρι σήμερα. Αγάπησε αυτό το νησί και πρόσφερε σε αυτό τα καλλίτερα χρόνια του. Έκανε οικογένεια εδώ, δούλεψε εδώ ως εκπαιδευτικός και πρόσφερε από όποια θέση και αν είχε, ανιδιοτελώς στην κοινωνία μας.
Εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής μέλος της ΕΛΜΕ, αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας, σύντροφος μας στην περιπέτεια της αριστεράς, συμμέτοχος στα αθλητικά δρώμενα της Κέρκυρας, προπονητής, υπεύθυνος αγωγής υγείας στο νησί μας για πολλά χρόνια, πρόεδρος του Δ.Σ. της "ΣΤΗΡΙΞΗΣ" , μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΟΠ " Νίκος Μώρος" και πάνω από όλα εθελοντής σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Αυτός ήταν ο Πέτρος που χάσαμε.
Συνάδελφε, σύντροφε, φίλε Πέτρο
σου ευχόμαστε ταξίδι απλό και χαμογελαστό όπως ήσουν και εσύ, πάντα χαμογελαστός με τον καλό σου λόγο, που πάντα άκουγε τον αντίλογο και συγχρόνως υποστήριζες τις απόψεις σου με πάθος. Και εμείς με το ίδιο πάθος θα σε κρατήσουμε στην μνήμη μας και πολύ περισσότερο στην καρδιές μας

ΣΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου