Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας το Seven Festival II

sevenfestival
Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα δώσουν το παρών στο πρώτο ανοικτό φεστιβάλ Πανελλήνιας εμβέλειας θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας, το τριήμερο 2-4 Αυγούστου.
Το «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» & οι «Φίλοι του ΕΠΤΑ», λοιπόν, με τη δυναμική της πορείας των τριών τελευταίων χρόνων, αριθμώντας πάνω από 200 επιτυχημένες παραγωγές, επιχειρεί, αυτό το καλοκαίρι κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού.
Το πρώτο ανοικτό Φεστιβάλ Πανελλήνιας εμβέλειας στην Κέρκυρα.
Στα χνάρια του περσινού “SEVEN”, το “SENEN Festival”2012, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα-Λιστόν), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το διάστημα από 2, έως 4 Αυγούστου 2012, με τη συμπαράσταση του Δήμου Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, φορέων και δεκάδων τοπικών και πανελλαδικών επιχειρήσεων.
Το ΕΠΤΑ, επέλεξε παραγωγές αντάξιες της ποιότητας που προσφέρει, δίνοντας βήμα και στους κερκυραίους καλλιτέχνες σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του νησιού: τη μεγαλύτερη Πλατεία των Βαλκανίων.
Η μουσική θα ξαναβρεί τη θέση της στη σκηνή και στις καρδιές όλων εκείνων που, σε πείσμα των καιρών, επιλέγουν την ποιοτική ψυχαγωγία, αυτών που δεν μπορεί κανείς να τους κλέψει την ανάγκη για συμμετοχή και χαμόγελο.
Το Πρόγραμμα:
Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Μπλέ, Λάκης Παπαδόπουλος
The Oqqosite
DJ set
Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
Maraveyias Illegal
Imam Baildi
Γιώργος Τρύφωνας & The Rebellions
Falling Angels
DJ set
Σάββατο 4 Αυγούστου 2012
Αφοί Κατσιμίχα
Υπόγεια Ρεύματα
Ροκ Διαδρομές
DJ set, Πάρτι κλεισίματος
Πληροφορίες στα τηλ.6974064575 & 6945155527
Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή: www.corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου