Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συναυλία Μίλτου Πασχαλίδη στο Π. Φρούριο για το "Χαμόγελο του παιδιού"


Ο Μίλτος Πασχαλίδης υποδέχεται το καλοκαίρι με μία συναυλία ενίσχυσης του Χαμόγελου του Παιδιού. Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών, με το ιδιαίτερο ύφος που συνδυάζει τον ηλεκτρικό ήχο με την παραδοσιακή μουσική, ιδιαίτερα της Κρήτης, πλαισιωμένος από μια εξαιρετική μπάντα, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας αλλά και τα καινούρια τραγούδια από την πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Ξένοι Σε Ένα Τόπο Που Αλλάζει, σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.
Εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περιοδεία του, για μία μοναδική βραδιά, ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει στην Κέρκυρα ένα πρόγραμμα, με συναυλιακή διάθεση, με παλιότερα αλλά και νέα τραγούδια αλλά πάντα με τον χαρακτηριστικό αυθορμητισμό των ζωντανών εμφανίσεων του, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται σύμφωνα με τη διάθεση της στιγμής σε ένα ταξίδι στη μνήμη του τραγουδοποιού, όπου δίπλα στα δικά του τραγούδια προκύπτουν απρόσμενες μελωδίες απ’ όπου εμπνεύστηκε αλλά και τραγούδια που ο ίδιος αγάπησε.
Συμμετέχουν: Θύμιος Παπαδόπουλος: Πνευστά – ενορχηστρώσεις, Μιρέλα Πάχου: Πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, Φρόσω Στυλιανού: τραγούδι, Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο και Γιώργος Χατζής: τύμπανα - βιολί. Ηχοληψία: Νίκος Λαγός. Οργάνωση παραγωγής Σταμάτης Στεβής
Τη συναυλία ανοίγουν οι «ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ», που παρόλη τη σύντομη μέχρι τώρα διαδρομή τους στο χώρο έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και διακρίσεις. Στη συναυλία θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά αλλά και νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια.
Η συναυλία πραγματοποιείται για την ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και συγκεκριμένα για το σπίτι που βρίσκεται στην Κέρκυρα. Το συγκεκριμένο αγρόκτημα που παραχωρήθηκε το 1999 από την Κοινωφελή Κοινότητα Μαγουλάδων στον Οργανισμό διαχρονικά φιλοξενούσε και υποστήριζε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής. Αυτήν τη σπουδαία κληρονομιά συνεχίζει μέχρι και σήμερα ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.
Ο Σύλλογος Φοιτητών Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει την εν λόγω συναυλία στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων ως έμπρακτο δείγμα της κοινωνικής αλληλεγγύης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Η παρούσα εκδήλωση έρχεται ως επιστέγασμα σε μια σειρά υποστηρικτών δράσεων με άλλες εθελοντικές ομάδες στην Κέρκυρα ενώ ο Σύλλογος δραστηριοποιείται παράλληλα και στον φυσικό-πανεπιστημιακό του χώρο με δραστηριότητες όπως είναι η διοργάνωση διαλέξεων με προσκεκλημένους διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής και η πραγματοποίηση σεμιναρίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και άλλους φορείς.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡIΚΗΣ Ι.Π.
Info:
Παρασκευή 1 Ιουνίου
Παλαιό Φρούριο
Έναρξη: 9 μ.μ.
Εισιτήρια:
Προπώληση: 12€ και 8€ φοιτητικό / μαθητικό
Ταμείο: 15€ και 10€ φοιτητικό / μαθητικό
Προπώληση στο Δισκοπωλείο ΜΟΥΣΕΣ και στο Μουσικό Οίκο Βρυώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου