Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ας μιλήσουμε για ιστορία… και για τη δημοκρατία ΣΑΣ! Όλων εσάς που σας …πνίγει το δίκιο!

του Σπύρου Αλεξίου

Αυτή η νύχτα θα είναι μεγάλη…

Ας μιλήσουμε λοιπόν για ιστορία… και για τη δημοκρατία ΣΑΣ! Όλων εσάς που σας …πνίγει το δίκιο!

Ο Καλαμπόκας, καταδικασμένος για τη δολοφονία του Τεμπονέρα αποφυλακίστηκε στα 7 χρόνια και εγινε…διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας

Ο Κορκονέας, καταδικασμένος για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, αποφυλακίστηκε στα 9 χρόνια και είναι ήδη επίτροπος της… Εκκλησίας στο χωρίο του

Τα «αστέρια της χούντας;;;

Ο Στ. Παττακός πέθανε πλήρης ημερών στο σπίτι του καθώς είχε αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 1990 λόγω… «ανηκέστου βλάβης της υγείας του»υπερασπιζόμενος τα έργα και τις ημέρες του.

Ο Ν. Μακαρέζος πέθανε εκτός φυλακής (όπου αν και αρχικά καταδικασμένος σε θάνατο και στη συνέχεια σε ισόβια παρέμεινε μόλις 16 χρόνια) τον Αύγουστο του 2009 αφού είχε αποφυλακιστεί επίσης λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του».

Ο Γρ. Σπαντιδάκης αποφυλακίστηκε λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του» και πέθανε το 1996.

Ο Γεω. Ζωιτάκης, καταδικασμένος σε ισόβια αλλά έχοντας αποφυλακιστεί λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του» ήδη από το 1988, πέθανε στην Αθήνα το 1996.

Ο Ιω. Λαδάς (επίσης καταδικάστηκε σε ισόβια) αποφυλακίστηκε το 1990 και πέθανε σε ηλικία 90 χρονών τον Οκτώβριο του 2010.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια Αντ. Λέκκας αποφυλακίστηκε λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του» και πέθανε το 1984.

Ο Νικ. Γκαντωνιάς αποφυλακίστηκε λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του» έχοντας εκτίσει ένα μέρος μόνο της 15ετους ποινής που του επιβλήθηκε και πέθανε το 1988.

Ο Στ. Καραμπέρης αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 1990 λόγω «ανηκέστου βλάβης της υγείας του» και πέθανε το Νοέμβριο του 2008.

Δεν τα ξερατε έ; Τώρα τα μαθαίνετε; Πανηγυρίστε τώρα για τον θάνατο και για τη ...δημοκρατία!

Πηγή: facebook/TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου