Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Την Κυριακή ο λαός δίνει την απάντησή του κόντρα στις δημοσκοπήσεις



της Ευαγγελίας Μανιτσούδη
Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για τη χώρα μας όσο και για την Ευρώπη ολόκληρη. Εκλογές που θα κρίνουν  το μέλλον μας, τις ζωές μας, την πορεία της χώρας μας προς τα εμπρός ή την επιστροφή στην συντήρηση ,την λιτότητα,την ακροδεξιά και το ρατσισμό.
Την απάντηση σε αυτό, θα την δώσει ο κυρίαρχος λαός διά της ψήφου του και μόνο αυτός. Γιατί  η προσπάθεια που γίνεται από το παλιό πολιτικό κατεστημένο που μας χρεοκόπησε και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν είναι να πεισθεί ο λαός ότι το παιχνίδι είναι τελειωμένο και το αποτέλεσμα ήδη βγαλμένο. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κρίση των συμπολιτών μας ,με στημένες δημοσκοπήσεις. Θυμόμαστε τις τρελές διαφορές που μας παρουσίαζαν  διψήφια διαφορά και την ΝΔ να καλπάζει προς την αυτοδυναμία. Συγχρόνως όμως βλέπαμε στα φιλικά τους πάνελ τα στελέχη της αντιπολίτευσης να είναι αγχωμένα και νευρικά, παρά το ρεύμα του κόσμου που τους περίμενε δήθεν σας σωτήρες. Από τότε ήταν ορατό ότι τα πράγματα δε ήταν όπως ήθελαν να μας τα δείχνουν.
Όταν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και άρχισαν οι ομιλίες ο κόσμος εκφράσθηκε και βλέπουμε καθημερινά το παλμό και το πλήθος που βγαίνει έξω για να ακούσει το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δίνει ήδη ο λαός την απάντηση του και διαψεύδει την πλαστή εικόνα που με το ζόρι ήθελαν να μας παρουσιάσουν. Τώρα  αναγκαστικά μιλούν για διαφορά μικρότερη αλλά συνεχίζουν ακόμα τη προπαγάνδα. Είναι φανερό ,ότι τα παίζουν όλα για όλα αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι  η κάλπη θα τους διαψεύσει και πάλι όπως στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Το βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στις συζητήσεις. Ο Κόσμος εκδηλώνεται ανοικτά και την Κυριακή θα δώσει την οριστική απάντηση κόντρα στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι εμείς. Οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, της εργασίας και του μόχθου που αντιλαμβανόμαστε  ποιος νοιάζεται  ουσιαστικά και όχι υποκριτικά και ξέρουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με δεμένα χέρια εν μέσω μνημονίων  και τι έκαναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όσο και να θέλουν να ξεχάσουμε δεν γίνεται. Οι  εκπρόσωποι των ελίτ και των ιδιωτικών συμφερόντων θα λάβουν την  Κυριακή την οριστική τους απάντηση. Την Κυριακή θα νικήσει  και πάλι η δημοκρατία  και η κοινωνική δικαιοσύνη.
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου