Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πεθαίνοντας στη χώρα της μεγάλης απάτης

Ο πρωθυπουργός της χώρας της μεγάλης απάτης εξακολουθεί να πιστεύει πως η ενίσχυση του ΕΣΥ ήταν πεταμένα λεφτά

του Πέτρου Κατσάκου

Ζούμε στη χώρα των εντυπώσεων. Ζούμε στη χώρα μιας επίπλαστης κανονικότητας. Ζούμε στη χώρα της μεγάλης απάτης. Ζούμε και δυστυχώς πεθαίνουμε σε μια χώρα όπου αντί η κυβέρνηση να προχωρήσει σε προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και στην επίταξη των ΜΕΘ που διαθέτουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία ώστε να ενισχυθεί το ΕΣΥ, έρχεται και μας κοροϊδεύει κατάμουτρα με την “επίταξη υπηρεσιών” για 206 ιδιώτες γιατρούς, για τους οποίους καλό θα ήταν να δημοσιοποιηθεί το κριτήριο επιλογής τους, οι ειδικότητες καθώς και οι τυχόν οικονομικές απολαβές τους, γιατί με αυτήν την κυβέρνηση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Βλέπεις, είναι το παρελθόν τους τόσο βεβαρημένο ώστε δυσκολεύεσαι να τους εμπιστευτείς. Βλέπεις, έχουν λερωμένο το πολιτικό τους μητρώο και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως ακόμα κι τούτες τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες δεν θα έχει κάποιον λάκκο η φάβα των επιτάξεων. Αρκεί να θυμηθεί κανείς το φιάσκο και το άρωμα οικονομικής εξυπηρέτησης με τις περίφημες επιτάξεις των ιδιωτικών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και θα καταλάβει προς τι η τόση επιφυλακτικότητα με την “επιστράτευση” των 206 γιατρών, που έρχεται κι αυτή να προστεθεί στην κυβερνητική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που λειτουργεί ως μοναδική έξοδος διαφυγής από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και του ΕΣΥ, που έχουν θυσιαστεί στον βωμό των ιδεολογικών αγκυλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο που αυτές τις ημέρες και πίσω από την επίπλαστη κανονικότητα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ και κάποιοι γιατροί καλούνται να επιλέξουν ποιος ασθενής θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας της μεγάλης απάτης εξακολουθεί να πιστεύει πως η ενίσχυση του ΕΣΥ ήταν πεταμένα λεφτά και όλα θα λυθούν με τη δημιουργία πληρωμένων εντυπώσεων.

avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου