Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Αλέφαντος και ο Κυρανάκης

Εφόσον ο Κ. Κυρανάκης είναι τόσο ρέκτης, ας δημοσιοποιήσει το κινητό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ασκήσουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση της τηλεφωνικής επικοινωνίας
του Νίκου Πουλακίδα
Κάποτε ο Νίκος Αλέφαντος παραπονιόταν σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην Έλλη Στάη "γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο Δούρος", ο οποίος, σύμφωνα με τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού, είχε στερήσει από την ομάδα του το πρωτάθλημα και το κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Βεβαίως τα πράγματα άλλαξαν από τότε και πλέον τα τηλέφωνα μοιράζονται δημοσίως στο messenger από τα στελέχη της Ν.Δ. που σχετίζονται με τη χούντα.
Έχει αξία ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης υποστηρίζει αυτή τη διαδικασία. Θεωρεί πως "το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός. Δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι υποχρέωση".
Έτσι μπορεί ο πικραμένος οπαδός του Ολυμπιακού να τηλεφωνήσει στον διαιτητή Δούρο, να του πει τον πόνο του για το πρωτάθλημα και ο πικραμένος ψηφοφόρος του Κώστα Κυρανάκη να τηλεφωνήσει στους βουλευτές για να τους πει τον πόνο του για τη Μακεδονία (που έγινε Βόρεια Μακεδονία με τη συμφωνία των Πρεσπών).
Εφόσον όμως ο Κ. Κυρανάκης είναι τόσο ρέκτης, ας δημοσιοποιήσει το κινητό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ασκήσουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση της τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αλλά αυτή είναι η γκροτέσκο πλευρά της πολιτικής της Ν.Δ. Την τελευταία εβδομάδα η Ν.Δ. έκανε πολύ σοβαρότερα πράγματα:
* Ζήτησε την κατάργηση της Εισαγγελίας Διαφθοράς. Ήταν μία βολική πρόταση του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Ανδρέα Λοβέρδο, που θα «βοηθήσει» ενδεχομένως να σταματήσει η έρευνα Τουλουπάκη πριν καταλήξει σε διώξεις.
* Υποστήριξε ότι «η Ελένη Τουλουπάκη δεν είναι μόνο εισαγγελέας. Είναι και πολιτικό πρόσωπο!». Το είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.
* Τάχθηκε εναντίον της αλλαγής του άρθρου 86 του συντάγματος που αφορά την παραγραφή των αδικημάτων των υπουργών. Το είπε ο Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι το άρθρο 86 είναι «σημειακή παρέμβαση» και «το έχω απαντήσει στη συνείδησή μου» ότι δεν πρέπει να αλλάξει, ακόμα και αν η Ν.Δ. συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον δεν αλλάξουν τα άλλα άρθρα που θέλει η Ν.Δ.
Συμπέρασμα: Μέσα σε μια εβδομάδα η Ν.Δ. ανοίγει τις πόρτες στις παρακρατικές συμπεριφορές, παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, επιτίθεται ονομαστικά σε δικαστικό λειτουργό, προετοιμάζεται να εμποδίσει την κατάργηση της σύντομης παραγραφής των αδικημάτων των υπουργών. Το λες και Δεξιά αυτό το πράγμα.
αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου