Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ο Παππάς και οι σιγανοπαπαδιές



Στον πίνακα ανακοινώσεων της Δεξιάς πολυκατοικίας υπάρχει αναρτημένη οδηγία για τους ενοίκους:
“Αν δεν μπορείς να αφήσεις το σημάδι σου, άφησε τον λεκέ σου.”
του Θύμιου Γεωργόπουλου
Κάθε φορά που στην Δεξιά πολυκατοικία επικρατεί το γαλάζιο σύστριγκλο, οι διαχειριστές της απαιτούν από κάποιον του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημόσιο χαρακίρι. Αν μάλιστα δεν έχει το «σθένος και το φιλότιμο» να το πράξει ο ίδιος, τότε καλείται ο Τσίπρας να το διαπράξει, δηλαδή τον αποκεφαλισμό του εκάστοτε στοχοποιημένου «ασθενούς και αφιλότιμου». 
Σε κάποιες περιπτώσεις αφού πρώτα εξαπατούν στην συνέχεια απαιτούν από τον ίδιο τον Τσίπρα να αναλάβει αυτόν τον ρόλο –όχι του δήμιου- αλλά του αυτόχειρα. 
Αυτό θα ήταν φυσικά και ότι το καλύτερο για τους διαχειριστές και υπεξαιρετές των κοινοχρήστων, δηλαδή ένα ομαδικό χαρακίρι των «ζαίων» (κάτι αντίστοιχο με τις ομαδικές αυτοκτονίες ακραίων παραθρησκευτικών αιρέσεων στις ΗΠΑ) στην συσκευασία του ενός.
Η στοχοποίηση και η «δολοφονία χαρακτήρων»  απαιτεί την κάθε φορά ακριβή εκτέλεση κάποιου δύσκολου προγράμματος «συγχρονισμένης κολύμβησης» στα λήμματα των καναλιών, προκειμένου να υπηρετηθούν (δια του αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα και ζέοντα σκάνδαλα) οι «αξίες» τους που επιγράφονται “όλοι το ίδιο είμαστε” και  “άνθρακας το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”.
Πλούσιο το παλμαρέ των προβοκατόρικων «αποκαλύψεων» τους, βγαλμένων απευθείας από τα αρχεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου όταν δίδασκε μεθόδους αποφυγής του «κομμουνιστικού κινδύνου», όπως η τοποθέτηση ζάχαρης στα ρεζερβουάρ των «Τζέιμς» στον Έβρο. 
Έτσι βγήκε το «σκάνδαλο» της Τεχνικής εταιρείας του Τσίπρα που συστήθηκε το 2007 (πριν αναλάβει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και είχε το θράσος να ζει από την δουλεία του) ενώ μεταβίβαζε το μερίδιο του το 2010.
Ήταν η περίοδος των αποκαλυπτηρίων της λίστας των Panama papers. 
Έτσι βγήκε το «σκάνδαλο» Κατρούγκαλου, ότι η Δικηγορική του εταιρεία (άλλος που ζούσε από την δουλειά του) είχε αναλάβει 300 υποθέσεις απολυμένων του Δημοσίου με αμοιβή 12% και με την υπόσχεση επαναπρόσληψης τους όταν γίνει υπουργός (πως γνώριζε την υπουργοποίηση του το 2013;) που ωστόσο απεδείχθη ότι επρόκειτο για 20 υποθέσεις με αμοιβή μέχρι 500€ και μέχρι τον Μάιο του 2014, όταν και αποχώρησε από την εταιρεία.
Αλήθεια ποιοι απέλυσαν τους «πελάτες» του Κατρούγκαλου;
Έτσι βγήκε το «σκάνδαλο» Φλαμπουράρη και της εταιρείας του (άλλος αυτός που ζούσε από την δουλειά του) που έπαιρνε Δημόσια έργα, παρά το γεγονός ότι πώλησε το μερίδιο του τον Δεκέμβριο του 2014.
Αργότερα ανακάλυψαν ότι στο φονικό δυστύχημα της Αίγινας το ταχύπλοο οδηγούσε φίλος του Φλαμπουράρη!!!
Ήταν η περίοδος που είχε σκάσει το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
 Έτσι βγήκε το «σκάνδαλο» ότι ο πατέρας του Α. Τσίπρα έβγαλε εκατομμύρια κάνοντας δουλειές με την χούντα. Δείξανε μάλιστα και φωτογραφία του με τον δικτάτορα, μόνο που σ’ αυτήν απεικονιζόταν ο χουντικός υφυπουργός Διομήδης Αγγελόπουλος, ενώ ο Παύλος Τσίπρας είχε φυλακιστεί για αντιστασιακή δράση.
Ήταν η περίοδος του σκανδάλου της Novartis.
 
Έτσι βγήκε πρόσφατα η version «Παππάς – Μιωνής» που με κοπτοραπτική μιας παράνομης καταγραφής της συνομιλίας τους «απέδειξε» ότι όταν έλεγε ο Παππάς “κάποιοι βγάζουνε πολλά λεφτά” εννοούσε τον Παπαγγελόπουλο και όχι τον Παπασταύρου.
Ακολούθησε το upgrade «Παππάς – Καλογρίτσας» που «απέδειξε» ότι -με παρέμβαση Παππά- ο Καλογρίτσας πήρε παράνομη χρηματοδότηση για να στήσει κανάλι (που δεν έστησε), ενώ το δάνειο το έλαβε από την Attica bank όταν αποχώρησε από το Documento.
Είναι η περίοδος με το σκάνδαλο της λίστας Πέτσα.
Στον πίνακα ανακοινώσεων της Δεξιάς πολυκατοικίας υπάρχει αναρτημένη οδηγία για τους ενοίκους:
“Αν δεν μπορείς να αφήσεις το σημάδι σου, άφησε τον λεκέ σου.”
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου