Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Γατάκια, Ιάπωνες!



Ακόμα μια είδηση που επιβεβαιώνει τις θεωρίες για το ελληνικό μεγαλείο και το "όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια".
Εικόνες από το μέλλον παρουσιάζουν Ιάπωνες επιστήμονες που κατασκεύασαν τα πρώτα ρομπότ-παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων. Μάλιστα, τα δύο ρομπότ-«γυναίκες» διαθέτουν άψογες φωνητικές δυνατότητες.
Παρά το γεγονός πως το πείραμα των Ασιατών βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αφού μοιάζει εξωπραγματικό ένα ρομπότ να ενημερώνει τον κόσμο.
Ιάπωνες έφτιαξαν ρομπότ παρουσιαστές ειδήσεων (Βίντεο)

Κοπιάζουν οι έρμοι οι επιστήμονες να κατασκευάσουν αυτά που βρίσκουμε στην Ελλάδα ελεύθερα στη φύση.
Παρουσιαστές, παρουσιάστριες, αναλυτές και αναλύτριες ειδήσεων φύονται αφθόνως στη χώρα μας. Κάθε στιγμή σε ετοιμότητα να κάνουν κυβερνητική προπαγάνδα, να μας πείσουν ότι τα μνημόνια είναι... ευλογία, να αποκρύψουν αντιδράσεις της κοινωνίας, να διαβάλλουν συνδικαλοστές και εργαζόμενους.
Πατάς ένα κουμπί και οι ειδήσεις με... ανθρώπινο πρόσωπο σε πείθουν ότι η κυβέρνηση σε πνίγει στα μέτρα για το καλό σου, ότι η αστυνομία σε δέρνει για το καλό σου, ότι ο υπουργός σε απολύει για το καλό σου...
ΥΓ.: Το σημερινό αυτό σχόλιο είναι αφιερωμένο με πολλή συγκίνηση στην αποχωρούσα από το Mega, Όλγα Τρέμη. Για μας θα είναι πάντα εκεί. Ζεστή και ανθρώπινη. Θα ηχεί για χρόνια στ' αυτιά μας το "έχεις δίκιο, Γιάννη μου". Θα είναι η απόδειξη ότι ό,τι και να κάνουν οι Ιάπωνες την αυθεντικότητα της Όλγας δεν θα τη φτάσουν.

παπαλάμπραινα
http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου