Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τον Νεοναζί και αν τον πλένεις...


Είναι στο DNA τους. Μετά τον Παύλο Φύσσα η ζωή ενός νέου ανθρώπου παίχτηκε στις λεπτομέρειες. Και αυτή τη φορά δεν ήταν αντιφασίστας μουσικός αλλά περαστικός. Απλώς το παρουσιαστικό του δεν άρεσε στους Χρυσαυγίτες που είχαν βγει σεργιάνι για να σκοτώσουν. Και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια στη συνέχεια τον λήστεψαν, παίρνοντας το σακίδιο του. Όπως αρμόζει σε κοινούς κακοποιούς.
Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι ο φερόμενος ως δράστης δούλευε και ως υπάλληλος στο γραφείο του Φύρερ των νεοναζιστών, χώρια το μπαρ στέκι των νεοναζί που διατηρούσε. Και ήταν αναμενόμενο ότι με ανακοίνωση της «η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται». Δεν είναι η θρασυδειλία χαρακτηριστικό των νεοναζί;
Από τις βρισιές στη Βουλή μέχρι τις δολοφονικές επιθέσεις, η νέα επιθετική φάση της Χρυσής Αυγής είναι αποτέλεσμα της βραδύτητας με την οποία αποδίδεται η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Είναι πραγματικό σκάνδαλο ότι η δίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα κλείνει 2 χρόνια, με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι, προκαλώντας εντός και εκτός Βουλής.
Παράλληλα με τις προσπάθειες να σταματήσει η χρηματοδότηση των νεοναζί από το Ευρωκοινοβούλιο, η αστυνομία θα πρέπει να συλλάβει και τους συνένοχους του τραμπουκοληστή. Και οι Έλληνες δικαστές επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου