Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αθωώθηκε στο Εφετείο, ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Μπογδάνος


bogdanos

Eπανέρχεται στα καθήκοντά του ο Δήμαρχος Παξών Σπ. Μπογδάνος μετά τη χθεσινή αθωωτική απόφαση του Εφετείου.
Ο κ. Μπογδάνος είχε τεθεί σε αργία με απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης από τον περασμένο Δεκέμβριο και αφού είχε καταδικαστεί, πρωτόδικα,  σε ένα χρόνο φυλάκιση  με αναστολή, για απόφαση που είχε λάβει  το 2007 ως πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής για απευθείας ανάθεση αγοράς υλικών (χημικών), που χρησιμοποιούνται στις αφαλατώσεις.
Το Εφετείο έκρινε χθες ότι αφετέρου δεν υπήρξε δόλος  στην απόφαση, αφετέρου ότι τα τιμολόγια που είχαν  τότε υπερεκτιμηθεί αφορούσαν μόνο σε άλλου είδους υλικά και αναλώσιμα.
Μιλώντας στο corfutime. gr ο Δήμαρχος δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, και πρόσθεσε πως ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία όπου προσπάθησε να αποδείξει αυτό που επιτελεί εδώ και 11 χρόνια. «Δεν είναι και τόσο ευχάριστο να διασύρεσαι, ειδικά αυτή τη περίοδο, τόνισε χαρακτηριστικά
 Ο κ. Μπογδάνος θα αναλάβει και πάλι επίσημα τα καθήκοντά του από τη στιγμή που θα εκδοθεί από τον Γ.Γ. της αποκεντρωμένης διοίκηση η σχετική απόφαση
 Αξίζει να σημειωθεί ότι  σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 9 Δεκεμβρίου 2013  είχε εμφανιστεί βέβαιος ότι η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό για την οποία τέθηκε σε αργία, θα είχε αθωωτικό αποτέλεσμα, βάση και των στοιχείων που είχαν προσκομιστεί.
Αλκης Κοσκινάς

corfutime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου