Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σίμος Κεδίκογλου θυμίζει ποιος έριξε τον Μητσοτάκη και ευθύνεται για τα δεινά της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Σίμος Κεδίκογλου

“ Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κατηγορεί ως υπεύθυνο τον πρωθυπουργό για τα δεινά της χώρας και εκείνος τον κρατάει στη θέση του. 
«Το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την
 αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…» δήλωσε χθες ο
 κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. 
Εύλογα ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «Τελικά, είναι σοφός ο λαός που λέει πως "δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί  στο σπίτι του κρεμασμένου».
Ειδικά, όμως, στην περίπτωση του Σίμου Κεδίκογλου ισχύει και το στερεότυπο σλόγκαν "Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". 
Εξάλλου ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εκείνος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό, στις 8 Φεβρουαρίου 2013, με την ιδιότητά του εκπροσώπου της κυβέρνησης Σαμαρά, υποστήριζε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι "Αν στο διάστημα 1990-93 είχε επιτραπεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό κλπ... δεν θα είχαμε φθάσει εδώ". 
Αν και το periodista.gr θεωρεί ότι η περίοδος 1990-93 ήταν μία από τις χειρότερες που έχει βιώσει η χώρα, εν τούτοις η υπενθύμιση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι χρήσιμη, διότι θύμισε ότι κάποιος έριξε εκείνη την κυβέρνηση. Και ποιος είναι αυτός; Μα ο πολιτικός προϊστάμενος του κυρίου Κεδίκογλου, ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Άρα, σύμφωνα με την λογική Κεδίκογλου και σε πλήρη αντιστοιχία με την πολιτική που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά, ένας από τους βασικούς υπευθύνους της σημερινής τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα δεν είναι άλλος από τον σημερινό πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Αντώνη Σαμαρά. 
Τελικά εντός της κυβέρνησης η ελευθερία του λόγου περισσεύει. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κατηγορεί ως υπεύθυνο τον πρωθυπουργό για τα δεινά της χώρας και εκείνος τον κρατάει στη θέση του. 

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου