Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πόρισμα - «καταστροφή» για τον κερκυραϊκό αθλητισμό!



Η Επιτροπή καταλληλότητας, πήγε, έλεγξε κι αποφάσισε πως το κολυμβητήριο και το κλειστό γυμναστήριο δεν πρέπει να αδειοδοτηθούν! - Σοκ για τον κερκυραϊκό αθλητισμό, που περιμένει, πια, ένα "θαύμα" από την Αποκεντρωμένη.
Και η τραγωδία του κερκυραϊκού αθλητισμού συνεχίζεται!
Καθώς, η Επιτροπή Καταλληλότητας (αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα, εκπροσώπους της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του ΕΑΚΚ, κι έναν γιατρό), μετά τον "ντόρο" που έγινε από το ΝΑΟΚ για το θέμα της μη αδειοδότησης του κολυμβητηρίου (αλλά και του κλειστού), πήγε, το Σάββατο, στο Αθλητικό Κέντρο για να "τσεκάρει" τους χώρους τόσο της πισίνας όσο και του γυμναστηρίου.
Έστω και με μια μέρα καθυστέρηση, αφού, η αρχικά προγραμματισμένη επίσκεψη - τσεκάρισμα των χώρων, ήταν για την Παρασκευή, αλλά, λόγω... φόρτου εργασίας μέλους της Επιτροπής, το όλο "τσεκ" πήγε για μια μέρα μετά.
Εκεί, αρχικά τα μέλη της επιτροπής βρέθηκαν στο ΕΑΚΚ το μεσημέρι, έφυγαν, κι επέστρεψαν στη συνέχεια, για να "γράψουν" το πόρισμά τους.
Το οποίο είναι αρνητικό (σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες με ψήφους 4-1), πράγμα που σημαίνει, επί της ουσίας, ότι μπαίνει "λουκέτο" τόσο στο κολυμβητήριο, όσο και στο κλειστό...
Αφού, προφανέστατα, η Αποκεντρωμένη, που θα βγάλει και την οριστική απόφαση, θα λάβει υπόψην της το εν λόγω πόρισμα...
Εκτός κι αν γίνει... "θαύμα". Αλλά αλήθεια, γίνονται τέτοια εν έτει 2013;
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Πως όλα τα αθλήματα που στεγάζονται σε αυτούς τους χώρους, λένε "αντίο" από εκεί, και θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους, για να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τα σωματεία τους στις επίσημες υποχρεώσεις τους!
Ενώ, αναλόγως με το τι θα συμπεριλαμβάνει η τελική απόφαση της ΔΕΠΙΝ, δεν αποκλείεται τα μη αδειοδοτημένα κτίρια, να "σφραγιστούν" και να μην μπορούν οι αθλητές των σωματείων, ούτε καν να προπονηθούν...
Απλά, τραγικό!

corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου