Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Μήνυση στον περιφερειάρχη Ι.Νήσων έκανε ο βουλευτής Αϊβατίδης της Χρυσής Αυγής γιατί ματαιώθηκε η παρέλαση της 28ης!



Nα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του περιφερειάρχη, Θ. Γαλιατσάτου και του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου, Χρ. Μωραΐτη ζήτησε από την εισαγγελέα, ο βουλευτής Κερκύρας της Χρυσής Αυγής, Γ. Αϊβατίδης
Τους κατηγορεί, τον πρώτο ότι ματαίωσε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Κέρκυρα και τον δεύτερο για τα όσα ανέφερε στον πανηγυρικό της ημέρας στη Μητρόπολη! Προτείνει δε ως μάρτυρες την Ε. Κουντουρά, τον Σπ. Σπύρου και τον Στ. Γκίκα!
Η ανακοίνωση: Την επαύριον της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου και του Έπους του ´40, 29/10/2016 και ημέρα Σάββατο, ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ιωάννης Αϊβατίδης, κατέθεσε, ενώπιον της Κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κερκύρας και διά του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, μηνυτήριο αναφορά για την οποία ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, τόσο σε βάρος του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου, όσο και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Χ, Μωραίτη, αιτούμενος να κινηθεί ποινική δίωξη σε βάρος αμφοτέρων, για το έγκλημα της παραβάσεως καθήκοντος και λόγω της βλαπτικής επενέργειας συγκεκριμένων αντιυπηρεσιακών πράξεών τους για το Ελληνικό Κράτος. Ήτοι, της αδικαιολόγητης υπαίτιας ακύρωσης της καθιερωμένης παρελάσεως στην πόλη της Κέρκυρας με ευθύνη του πρώτου και της μεταξύ άλλων υπαίτιας αναφοράς του δεύτερου, στον πανηγυρικό της ημέρας λόγο που εκφώνησε, εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κερκύρας, ότι "ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν ένας από αυτούς", τους φασίστες δηλαδή, που κήρυξαν τον πόλεμο στην Πατρίδα μας το 1940.

Οι δύο προδιαληφθέντες, τίθενται υπεύθυνα και επώνυμα, στην Κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης (ρητέον δε, πως δηλώθηκε παράσταση Πολιτικής Αγωγής), αλλά και του Κερκυραϊκού Λαού.
Ως αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες προτάθηκαν, η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά Έλενα και οι τέως Βουλευτές κ.κ. Σπύρου Σπυρίδων και Γκίκας Στέφανος (παρέστησαν στη Δοξολογία και την κατάθεση Στεφάνων για τους Ήρωες του Έπους του ´40, που έλαβε χώρα, εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού).

http://www.enimerosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου